keskiviikko 3. toukokuuta 2017

Myös huomenna.

Minä silitän sinusta sen pois, sen joka saa sinut heräämään öisin ja saa sinut valtaansa välillä. Kuuntele ääntäni, ota minut vastaan, hengitä se pois jokaisella hengenvedolla, minä silitän sinua myös huomenna.

Minä rakastan sinuun sen, jonka luulet kadonneen, jonkun pois vieneen. Sillon kun jouduit pelkäämään, etkä oikein ymmärtänyt ja sitten se otettiin pois. Minä näin sen kaiken tuskan keskellä, se oli rakentanut tuskasta pesänsä. Älä pelkää kadotusta, minä rakastan sinua myös huomenna.

Minä kuuntelen sinun jokaisen sanasi, jokaisen hitaasti ja huolellisesti lausutun sanasi. Myös ne jotka sanot tuskasi keskeltä vahingossa liian nopeasti ja ne joita kadut, että edes päästit huuliltasi. Jatka vain kertomista, minä kuuntelen sinua myös huomenna.

Minä vien sinut sinne minne menenkin, rintalastani alla, siellä missä tälläisiä tunnetaan, ja ajatuksissani. Vaikket olisi samassa tilassa ruumiinesi, minä olen kanssasi. Älä pelkää, että jättäisin sinut matkastani, minä vien sinut myös huomenna.

Ja vaikkei mikään teoistani tekisi sitä mitä toivoisin ja ne olisivat vain asioita joita tapahtuisi sinulle ilman mitään sen suurempaa, niin minä teen myös huomenna ja niin kauan kunnes mitään ei voi enää tehdä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti