sunnuntai 23. joulukuuta 2012

Jouluvalistus ja kuulumus

Hei piiiitkästä aikaa ihmiset. Olen ollut poissa, koska en ole yksinkertaisesti jaksanut. Ja tämä ei ole sen suurempaa. Ehkä minulla vaan ei ole ollut mitään kirjoitettavaa, kenties. Minulla on mielessäni tällähetkellä kolme asiaa. Kaksi linkittyy toisiinsa ja yksi ei sitten millään. Avautumisia, yllättäen. Koitan keksiä loppuun jotain iloisen piristävää, koska elämäni ei ole niin vaikeata.

Facebook. Miksi olen siellä ?
a)en tiedä
b)en tiedä
c)en tiedä

Facebook tapaus 1: Ihan oikeasti. Mitä facebookissa tapahtuu jouluna ? Ei tarvitse hirveästi aivoja miettiäkseen mitä siellä kirjoitetaan. Ei vaadi edes facebook tiliä tajutakseen sen yksinkertaisen faktan. Joulua on PAKKO toivottaa KAIKILLE ja mahdollisimman MIELIKUVITUKSETTOMASTI. "Hyvää joulua kaikille!<3" "hyvät joulut vaan" "rauhallista joulua joka kotiin:)"... No words. Tai onkin sanoja. Miten olisi postikortit ? No ei, koska joulua on niin helppo toivottaa kaikille yhtäaikaisesti facebookinseinällä. Kasvottomasti. Itse ainakin tunnen oloni otetuksi, kun saan kortin, jossa lukee selkeästi minulle sitä hyvää joulua. Facebookissa ne kuulostavat anonyymeiltä massoilta, joista ei jaksa edes tykätä. (

Facebook tapaus 2: Jokainen uutisia seuraava ihminen on kuullut tästä romahtaneeseen lumilinnaan kuolleesta 8 vuotiaasta Artusta. Itseäni kolautti ja kosketti heti, kun kuulin suru-uutisesta. Otan kuoleman nykyään paljon raskaammin kuin ennen ja tunsin pitkään (ja vielä edelleen) pahaa oloa tämän poika paran ja hänen lähimmäistensä puolesta. Otan koko sydämelläni osaa ja haluaisin lähettää tuhansia haleja Artun lähimmäisille. Sattuu ajatella. Suru on aina, olipa joulu tai ei, niin suuri ja raskas taakka, etteivät kaikki meinaa jaksaa kantaa sitä.

Nyt olette kuulleet mielipiteeni. Tiedätte etten ole tunteeton psykopaatti, mutta koen pahaaoloa, silkkaa pahaaoloa (en myötätuntoa tai edes lähimainkaan sellaista pahaa oloa, mitä koen muuten koko asiaa kohtaan) asiaa koskevista facebook statuksista. Muutama esimerkki, jos joku ei vaikka lue/käytä fb:tä:

"Arttu 8v on menehtynyt romahtaneen lumiluolan alle. Lisää tämä seinällesi jos kunnioitat Arttu pojan muistoa. R.I.P Arttu ♥"

"Torstaina kadonnut 8-vuotias Arttu-poika on löytynyt. Hän löytyi menehtyneenä romahtaneesta lumiluolasta kotikatunsa läheisyydestä klo 11.31, toivon että kaikki laittavat tämän seinälleen pienen 8v Artun muistoksi :("

Joojoo. Olenko paha ihminen kun en laita sitä ? Suren muuten, en kliseisesti tilan jakaen ja luultavimmin samantien sen unohtaen. No mutta, olette nyt saaneet tuon tilan jakamalla paikkanne taivaasta. Kunnioitetaan sitä yhtä epäonnista lasta, kun muut lapset eivät sitä kai ansaitse.

En nyt jaksa kirjoittaa muusta aiheesta, kun tämä postaus venyisi loputtomiin. Laitan nopean kurkistus kuulumisen elämääni ja toivotan joulut!

Tulin keskiviikkona Espanjasta, Playa Del Inglesistä. Oli mahatautisen hauska viikko.
Torstaina joulumessu joka meni niin penkin alle, niin penkin alle.
Perjantaina ooteltiin maailmanloppua (paardit)
Ja nyt odotan että saan avata lahjat! (jee) :)

Hyvää jeesuksen synttäripäivää! Betlehem jne.
1 kommentti:

  1. Minuuki ärsytti nuo molemmat facebook-tapaukset niiiin paljon! Ja tohon Arttu-tapaukseen liittyy kaikki kuvat jossa joku kuristaa vauvaa ja siinä kuvassa lukee "like and share if you are against this" tai vastaava jossa on joku eläinrääkkäyskuva tmv, hyi en halua sellasia miun seinälle ja olen niitä vastaan mutta en halua jakaa noita kuvia kun niistä tulee jopa fyysinen paha olo. Ja kyllä en koe olevani paha ihminen vaikken jaakaan jokaista sellaista kuvaa.

    VastaaPoista