tiistai 14. elokuuta 2012

Argh !

Nyt täytyy sanoa, että vituttaa aika roimasti. Ärsyttää suorastaan huutavasti toinen ihminen, jonka kanssa olen lähes tulkoon joka ikinen päivä. Olen neuvottomassa pisteessä, ärsyntymiseni ja vihani liitoskohdassa pelkkänä hölmönä hahmona. Ärsytys lamaa taas kerran minua, kalvaa sisältä ja tuhoaa silmittömästi järkevän toiminnan yksikköä. Se myös sokaisee silmät ja tekee minusta hirviön.

Miksi ? Olen luultavastikkin täysin syyttä ärsyyntynyt. En ole ymmärtäväinen tyttöystävä ihan joka ikinen kerta, kun tulee ongelmia. Nyt olen se hirviö, joka ei anna enää armoa. Voisimpa kertoa suoraan mikä ärsyttää, mutta se nyt ei ole blogini tapaista. Joskus vain parisuhdekkin vaatii kauheaa puristusta, vaikkei olisikaan vaakalaudalla.

Rauhoitunkohan kohta ? Luultavastikkin. Minulle on tullut tavaksi kirjoittaa blogiini tunteen vallassa yhä useammin. Olkoon tunne viha, ärtymys, rakkaus tai joku seko tunne, niin sen alaisena tuntuu helpoimmalta kirjoittaa. Nyt en saa/jaksa kirjoittaa enempää, koska on niin kuuma.

ps. Koulut alkoi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti