torstai 5. heinäkuuta 2012

Kesäpäivän dilemma

Eilisen kummallisen, oivalluksen kaltaisen tapahtuman jälkeen olen rauhoittunut. Asia on painunut ja siihen lienee vaikuttanut ossinkin puheet. Kuitenkin jokin minussa on vaihtanut paikkaa, ehkä jokin hyvin pieni pinnan alta. Päässähän se muutos on tapahtunut. Jokin pieni asia on kiepsahtanut ympäri ja seisoo nyt siellä hiljaa ja odottaen.

Vaikka jotakin olisi tapahtunut, en tänään selvinnyt lenkille. Eilen tein töitä itseni eteen ja tänään laskettelin itseni sinne entiseen. Nyt tiedän, että minun on pakko selvitä tämän illan aikana ulos raittiiseen ilmaan juoksemaan. Vaikka siellä on kuuma, enkä nauti hikisenä olosta. Toisaalta taas, voisin siirtää tämän lenkkeilyn huomiselle ja tehdä treenin siinä samassa. Taidan valita jälkimmäisen ja vahtia suuhun pistämisiäni.

Nyt olen tarinoinut teille ihmeellisiä satuja ja purkanut teille pääni sisäisiä ajatusmaailmoja. Vastapainoksi voisin kertoa tulevasta. Eli huomenna Ossilla on se hehkeä TJ0, eli nollia tullaan puhaltelemaan. Samoihin aikoihin Sulkavalla on nämä historialliset Sulkavan Suursoudut, joihin me sitten mennään puhaltelemaan nollia.    Kaveriksi paikalle tulee Jaana ja sitten pyöritäänkin luultavasti suurin osa ajasta Ossin kavereiden kanssa.

Siinä oli lähtökohdat tuolle reissulle, mutta se mikä siinä itseä kaivertaa, on kummallisempi juttu. Ajatusmaailmani tekee huomisesta ihanaa ja mukavaa päivää, mutta aina kun odottaa jotain hienoa, saa jotain päinvastaista. Se tässä pelottaa. Huominen on kuin kirjoittamaton kirja, mutta hyvä idea. Siihen täytyy tarttua ja koittaa se parhaimman mukaan kokea. Täytyy myös koittaa unohtaa kaikki ennakkoasenteet, koska ne jos mitkä ovat sen illan suurin riskitekijä!

Hyvää viikonloppua muillekkin, luulen ettei mitään tekstiä tule pitkään aikaan. En voi varmaksi luvata sellaista ihmettä. Kirjoitustaitoa edelleen etsien, suuntaan sulkavansoutuihin pääpunaisena ;)

ps. kuvat ei nyt liittyny mitenkään muuten, muutakun että nämä on kesäisiä 8)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti