keskiviikko 2. toukokuuta 2012

Taas tajuton postaus tauko. Mut ihan sen takia että on ollu aika kiire tuon musikaalin kanssa ja että musta tuntuu (taas) ettei kukaan lue. Kuitenkin, musikaalin 6. esitys oli tänään ja se oli pääosin koululle. Oli jotenkin omituinen esitys ja yhessä biisissä mun ääni katkeili kokoajan :(  Ja tää on todella puuduttavaa luettavaa joten kerron vapusta.

Vappuhan nyt kusi suunnitelmien osalta kauniisti. Piti mennä sulkavalle, mutta sitten ei mentykkään ja ihan mun takia. Pilasin siis ossin vapun.. Jäätiin Rantasalmelle yksiin bileisiin ja pidettiin hauskaa. Loppuillasta sitten oli juoksukilpailu sinisiä vastaan ja leikittiin myös onnekkaasti piilosta. Sillä hetkellä voitettiin. Aamulla totesin että mulla on mutaa koroissa (ja jotain punasta). Tuli naurettua, sekoiltua ja pelättyä ihan perseesti. Jännittävä vappu.

Sitten voisin kertoo että sain kesätyöpaikan. Meen kehitysvammaisten ns. hoitolaan. Mua jännittää ihan sikana ja en tiiä miten ihmeessä tuun selviämään kunnialla koko sen 2 viikkoa. Onneksi ei pidempään tai mistä sitä tietää miten mä siellä viihdyn.

Ja sääkin on ihana. Ja yleensä aina se on ihana musikaalipäivinä.. Mutta sitten pari kuvaa mm. musikaalista ja sitten muusta mielenkiintoisesta.


vaimo <3

Tästä mun täytyi kirjottaa "reportti"
Ympäristö katastrofi uhkaa rantasalmea
Rantasalmen koulun lähialue on omaksuttu tupakka paikaksi. Paikka  on pilattu tupakka-askeilla, kahvikupeilla ja tölkeillä. Tämä ns. tupakkapaikka on pöyristyttävä ongelma rantasalmella. Hirveää sotkemista ei tunnuta saavan kuriin ja pian Rantasalmea uhkaa vakavan luokan ympäristö katastofi. Opettajia ei miellytä nuorten tupakoinnin lisäksi myöskään tupakkapaikan sijainti. Se on lähellä pienten lasten puistoa ja kaukaloa. Tilanne on suuressämäärin vakava. 
1 kommentti:

  1. Katjaaa, mie luen kyllä ainaki aina! Ja jee, minäkii oon päässy kuvaan! :D Kiinnitin myös tosiaan tänää huomioo tohon tupakkapaikkaan, lumet ku lähti ni huomaa kuin monta tupakka-askia siihen on talven aikaan linkastu..... :D

    VastaaPoista