keskiviikko 9. toukokuuta 2012

Koira keitti itselleen sopan

Tämä päivä on ollu yksi outo kasa outoja asioita. Ensinnäkin meidän vanhempi koira Figo, söi viis 400mg burana capsia ja siis ollaan sitten annettu hiililääkettä (lääkkeen nimenä toimikoon hiililääkettä, vaikkakin se saattoi olla lääkehiiltä) ja nyt odotetaan että kuoleeko se vai ei. Jos ei, niin nauran miten rautanen maha sillä on. Ja cafuhan jatkaa eloaan silmäpuoli jackina, koska teloi tappelussa figoa vastaan silmäkulmansa. Molemmat koirat siis lääkityksessä ja ne rakastaa sitä (lue: sarkasmi).

Kuitenkin, päivän tapahtumilla ei ole juurikaan mitään arvoa, mutta ehkä hauskinta oli käydä ostamassa digiboksia (ja jos kirjotin TAAS väärin, niin ei mahda mitään) äiti muorin kanssa. Se oli hulvatonta, koska mä ja äiti tiedetään yhtä paljon digibokseista kun muurahainen tietää meren pohjakaloista. Ja nyt oletan ettei se muurahainen tiedä. Ensin uumoiltiin siellä ja äiti oli kovasti lämpenemässä jollekkin HD boksille. Onneks sillä oli mut kertomassa, ettei meidän TV (johon boksi tulee) ole HD TV. Äiti katto uunona ja nauro. No ei sillä, mäkin nauroin. Sitten seuraavana ote eräistä keskustelusta:

Myyjä: Onko se antenni vai kaapeli ?
Äiti: Kai se antenni on. Kaapeli, mikä kaapeli ? Me ollaan maalla, ei kai se kaapeli oo. Lautas antennista tulee.
Myyjä: no sitten pitäis kattoo semmosta satelliittiboksia.
Äiti: ei ei, toiseen telkkariin tulee lautasantennista. Ja siihen meillä on digiboxi.

Myyjä: Onkos teilläs sitten antennia ?
Äiti: (huokaus) en minä tiiä. Kai siellä jonkun näkönen on.

Myyjä: Onkos se telkkari taulu TV ?
Äiti: En tiiä, mutta littee se on.

EI hävettänyt, mutta pakko myöntää etten itse ois osannu sen paremmin jutella sen gigantin pätevän myyjän kanssa. (siitä myyjästä, asiakaspalvelu kusi alkuun aika hienosti, nimittäin myyjä oli jumittunut kattomaan kavereidensa kanssa jäkis peliä. Oli aika kumma olo).

siinä ne n. 5 vuotta sitten. (ihan samannäkösiä nykyään) laikullinen, päällä makaava: Cafu. Yhden pisteen omaava alla: Figo"jos Figo kuolee, me tuhkataan se leivin uunissa. Leikisti"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti