torstai 22. maaliskuuta 2012

hiuksia paidalla

Olin siis tänään kampaajalla. Mä kun tepastelin sinne kampaajalle, niin se kampaaja alotti hirveen pupatuksen ja selityksen ja sitten ihan yhessä haukuttiin ja kauhisteltiin sitä entistä kampaajaa. Se oli ihan järkyttyny siitä, miten mun hiukset oli palanu ja miten paskasti se oli leikattu. Sit puhuttiin poikaystävistä, koirista ja muutenkin elämästä. Oli ihan törkeen hienoo olla puheliaan kampaajan penkissä.

Kuitenkin, mä tiedän jo nyt että ossi ei tykkää näistä hiuksista. Nää on lähes sellaset, mitä se sano rumiks, eriväriset vaan. Noh, jos se ei hiuksien  takia rakasta, niin sitten se ei oo aitoa. Eikö vain ?
Tänään sattui erittäin ärsyttävä linja-auto kuski. Mä olin raahautunu pysäkille juosten ja hyppien kiireessä, kastellu kädet ja hiukset + palelluttanu käet. Sitten kipeen bussiin ja selvii et multa puuttuu 1.20 lipun hinnasta ja kuski ei päästä bussiin. Voi sitä ärsytyksen määrää sillä hetkellä. Itkin ja ärsyynnyin ja olin ihan repimässä hiuksia. Sen kuskin takia (+oman hölmöyden) mä myöhästyin sieltä kampaajalta. Onneks se oli reilu kampaaja ja hoiti hommansa. Ja sille oli viel kaikenlisäks ok, et tulin 5 min myöhässä.

Kävin myös siivoo Akilla. Imuroin mahd. nopee ja tarkkaan ja tottakai pyyhin pölyt. Mä nauroin kun akin talo oli kun jonkun pahaisen mummon. Tosin en antanu akin huomata mun hihittelyä. Se oli kyl vähän outoo, et siel oli liikennemerkkejä pitkin taloo.. Noh, jokainen tyylillään. 10 e palkkaa siitä "vaivasta", jos sitä huomenna nauttis ne rahat ;)

"Tää oli ennen hieno. Tää oli kuules aika porno"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti